Historie

Tomas Watersport is gestart door Tomas Busio in 2018. Maar al sinds zijn jongere jaren is Tomas al op het water te vinden. Passie voor de watersport!

Na 10 jaar een bijbaan bij een botenverhuur in Drimmelen gehad te hebben, begon het steeds meer te kriebelen. Wat daarvoor al begon bij kleine bootjes en motoren opknappen in een kleine loods, is uitgegroeid tot een serieus bedrijf in de in- en verkoop in gebruikte pleziervaartuigen, passie voor de handel!

Wij van Tomaswatersport streven ernaar om u een leuk Assortiment aan boten aan te kunnen bieden. Want is het nu klein of groot, Life is better on a Boat! Wij kijken onze ingekochte boten na op mankementen en eventuele defecten. 

Mochten er gebreken niet gerepareerd zijn/worden staat dit ook duidelijk aangegeven. De (gebruikte) boten die wij aanbieden verkopen wij zonder Garantie, mits anders overeengekomen.

De boten die wij inkopen/verkopen moeten natuurlijk ook opgehaald kunnen worden. Wij hebben een breed scala aan (eigen) trailers staan waar wij deze mee kunnen vervoeren. Mocht u een boot bij ons gekocht hebben kan deze ook (tegen betaling) gebracht worden.

× Stuur ons een berichtje via Whatsapp